Alotethampas eilisestä. Oli oikhen tullu kutsu, että tuu syömhän ko laitamma uunikalaa.No, sehän sopi, ko ravitki piti alakaa vasta neliältä. Hiippailin sitte menehän ja, eikö yks nainen justhinsa ollu puhelimesa, ja oli sanonnu, että minä oon sinnepäin tulosa.Hyvin täälä aina joku tieto kulukee. Menin sitte perille ja sielä sitä ihimetelthin maailman menua ja sitte aloimma syömhän.Oli puhelimesa ja kellosaki akku melekhet tyhyjinä. Onneks oli taskusa varavirtaa, jolla sai larattua.

No niin. Sitte tietenki vielä kaffit päälle ja siinä kuulunki, että on jonku syntymäpäiväki. Ei tainnu kuitenka olla tasavuosia? Jonku aikaa sielä olin ja sitte sanoin, että lähen sitte töyttäähän takasin, ko laskin, että raveisa ne päälähöt alakais olla sitte käsillä, ko pääsen kothin.

Avasin konhen ja sielä näky vain naapurimaista lähtöjä. Porilaisten lusta iski.Ravivaltakunnan kulukutauti."Ravikorona". Elikkä eivät saanhet rataa kunthon ja ravit peruutethin.On se huonua. Jo toinen kertaa ihan lyhyvän ajan sisällä.

Semmosta. No, eipä sitte mitään. Meni ihan muiks hommiks sitte.

En sitte viissinny tänä päivänäkä alakaa kasselehan niitä.

Vähän aikaa sitte oli yks henkilöauto ja Destia kuorma-auto tuosa pyörätiellä. Naapuritalosta ( E.M) kerrothin, että ne kinnas sen peräkylän uusimman opasthen irti ja lähtivät.

Olikohan siinä jotaki hämminkiä.Johan se kerkes siinä vähän aikaa olla.

Ei ne oo vieläkä saannu sitä risteystä raivattua.Paskatouhua.

Ilta meniki sitte palion tuola nojatoolimatkalla.

sw2.jpg

sw1.jpg

sw.jpg

Oli sielä mäki toisensa vieresä ja ilimasa vaijereita ja niitä koppeja , jokka kuskas ihimisiä isoille kukkuloille, ja palion muutaki näkemistä.

Eipä mulla ny muuta.