Mikäs siinä, ko vain kauppareissulle piti mennä.Ennen auton tulemista nappasin pari kuvaa.

'orotus.jpg

Ei näy vielä. Puut alkaa jo näyttähän syksyseltä.

orotus1.jpg

Saatto roiskasta vähän vettäki. Ei ollu ny ihan auto pullolhan porukkaa. Oli sielä joku semmonen vähän kehitysvammanen nuorehko tyttö, jolla oli palion asiaa. Menosa kuulemma tapaahan jotaki kaveria.No sillaa. 

Sielähän tuon kaveri orotteli Seolla. Ite saapastelin Swiss Cafelle. Sielä minulle sanothin, että tuukko ens viikolla käymhän tääläpäin? Heillä on kuulemma lauantaina 10-vuotissynttärit. Aha.

No niin.Sitte sielä istuskelin vähän aikaa ja sen jälistä hiippailin S-markethin. Niin joo. Olin jo aikasemmin saanu viestin, että onko minulla kauppapäivä? Olis kuulemma ruokaa tariolla toisella puolen kylää. Uunikalaa, pottuja sun muuta.No , lupasin ilimestyä, ko tuun kauppareissulta. Sittepä sielä oliki taas aika lähtiä tännepäin. Oli vähän enemmän porukkaa tänne tultaisa. Joku oli menosa vaeltahan Hetasta Ounastunturin kautta Pallakselle jne. Semmosta

Pian sitä täälä olthinki ja ostokset kaaphein ja eikö munamankeli alle ja sitte kohti Tuomilehtua. Sieläpä sitte oliki eellä mainittua ruokaa. Kolomesthan sitte söimmä. Sen päälle vielä kaffia jne. Sieläpä sitä meni jonku aikaa. Sitte taas tänne ja ihimettelyä mitä maailmalla tapahtuu ja sen semmosta. Illalla vielä jonku aikaa tuli kisoja seurattua.Olihan sielä ihan jotaki nähtävääki. Niin, ettei oikiasthan mitään taas ollu kerrottavaa.

Kyllä tuolaki alakaa kellastuhan.

syksyk%C3%B6.jpg

Tuommosenki viritin.

lasi.jpg

Täälön aika monesti nykyyhän kuutamo.

n%C3%A4ky.jpg

Nyt sitte meni Killerin ravit muun eelle.

n%C3%A4ky1.jpg

Mitähän vielä? No, joskus sitte lisää.