Eipä oo oikhen ollu asioita mitä kiriottais. Menny tuo homma semmoseks.Tänä päivänä sitte huomasin, ettei ookka mitään tullu laitettua.

Onhan tuosa käyty kaupasaki. Eilenköhän se oli.Sen päälle sitte tuonne joen toiselle puolelle ja siellä sai oikhen ruokaa ja kaffia.Pirethin, ko piispaa pappilasa.

Iltasella sitte meni nuo ravitki pielhen, ko en muistannu, että ne alakoki normaalia aikasemmin. Niin sitte, ko yks tuttu soitteli, ni aattelin, että samapa tuo, vaikka jutelhan, ko sen verran oli jo raveja ravattu. En tänä päivänä oikiasthan muuta saannu aikhan, ko käväsin yrittämäsä mökille.Ois pitänny uskua issiihän. Ei sinne päässy nuin vain kävelemällä. "Loppu" saaphaista varret heti alakumatkasta. Sen verran on sarellu lunta, ettei mitään asiaa nuin sinne ees yrittää. Pitää kävästä suksilla, tai lumikengillä.

tulta.jpg

Panhampas tuo vähän lämmittähän tännekki.

Nynne sitte pisti pelin poikki. Josaki kisoisa. Hällä väliä. Niin joo. Kyllä oliki vaihtheks hyvät löylyt saunasa, vaikka ite sanonki.

Tappiotaki tuli tänä iltana. Ei lamppu halunnu toimia. Tuo joka viritelhän tuonne jonku matkaa nenän yläpuolelle. Välillä oli valua ja sitte pätkäsi poikki. Purin sitä ja kasselin, että josko löytäis vian.Löysinki ja enste aattelin, että yrittäskö koriata.Yritin vähän aikaa ja tulis toishin ajatukshin. Ei tuommosta parinkympin lamppua kannata alakaa rustaahan. E-Willeltä saa semmosia uusia. Jäi siittä sentäs talthen kaks akkua.3,7 volttia ja 2500mAh. Josko niille vielä keksii käyttyä. Semmosta touhua.