Kyllä vain on ilimoja taas pirelly. Sitte, ko aamutoimet oli tehty ja sen semmoset, ni kokosin isseni ja lähin kohti mökkiä.Sieppasin mukhan yhen sauvan ja lumikengät ja pulhon vettä. Oli melekhet taas poloku ummesa, ko entisen talon lehemä.Joku kulietusfirman mies huiskutteli autosta sivu mennesä, ko kinnasin lumikenkiä penkalla jalakhoin. Kovasti ny näkyy nuita huiskuttelijoita riittävän.

Eipä sitte muuta, ko mökille pääsin, ni tulet kamiinhan ja sitte vettä panhun.Sitte lumilapio eshin ja homhin.Sitte huitasin juomista välillä ja kävin kassomasa, että palionko mittari näyttää mökisä. -27 ja osia oli jäänny näythön. Siinäpä lepää.Sitte istuskelin jonku aikaa ja soittelin velipojalle Lohojalle. Sieläki oli porukka saannu jonku taurin.Näkyy olevan eteläsä liikhellä.Ja sitte lisää lapio heiluhan.Sitte tuliki tunne, että vois lähtiä kohti näitä maisemia.Jätin sitte sen vesipullon sinne sanomalehthen käärinttynä styroksilootan sisälle. Kokeilua.

m%C3%B6k1.jpg

Ko tarpheks monta kertaa talsii, ni alkaa poloku olehan mallilhan.

m%C3%B6k.jpg

Tuosta vähän oikomalla sitte tielle. Eikö lumikengät pois jaloista ja matkalle.

m%C3%B6k2.jpg

Ilimoja pitelee, lumi pölisee ja aurinko paistaa. Postiki oli justhinsa Kotamaalla , ko tulin ja kerkes tännekki sen loothan heittää.

Sittepä sisälle ja sen semmosta.Illemmalla on tullu "maagista maanantaita " kateltua Seinäjoelta ja Lahen Jokimaalta. Molemmista tuli entisen kotipaikan hevosille ykkönen.Näin se meni taas yks päivä.Kohta vielä alakaa Beck töllöstä. Jos kassois sitäki jonku aikaa.Öitä.