Se oli taas reissun paikka.Saa nähä miten ens viikolla. Eukon lähetys oli menny peräkylhän ja sieltä piti hakia.Ensiks aamulla piti sen kymmenen senttiä lunta kolata pois jaloista. Sitte kävi nuita työmiehiä kuormurilla ja lähtivät kohti etelää.

Nehän ny meinaa ihan asua täälä, ko aina on sauna varattuna.Huomenisa ei ees kannata mennä sinne, ko sielä on yhet hautajaiset ja sitte ne työmiehet on taas sielä. Saa nähä, että kerkiäiskö sunnuntaina josaki välisä kävästä. Seuraavanaki viikonloppuna niitä on täälä ja taas vähän muutaki.

No sinne peräkylhän. Menthin ensiks sinne Rantakokolle rautakaupan puolelle.Jotaki sieltäki eukolle tais tarttua mukhan. Sitte huomasin, että haempas apteekista Rennietä paketin. Sen jälistä sitte sinne "suurhen" K-markethin. Sielä oli lattiaremontti menosa.Semmosia laatoja laittovat sielä lattialle. Jotaki sieltäki tarttu mukhan. Mutta kyllä osas olla tympiä "kassaneiti". Ihan käyttäyty sillaa, että mitä teki tänne tulitta. Joku norski meirän eellä siinä yritti ostella tupakkia ja sitäki se siinä tuskaili sitte.No, eipä tarvise käyrä sielä monesti. Rautakaupan puolella on ihan eri meininki.

No sitte sinne Matkahuollon paikheille.Eukko haki pakettinsa ja sitte minäki hain yön yli nukkunheita pussillisen sieltä samasta paikasta.

Hetta.jpg

"Suuren" Hetan posti ja Matkahuolto.

Hetta1.jpg

TB:n kylymä-asema samalla kartanolla. Vaan annappa olla...

hetta3.jpg

Köyhäin ei kannata mennä tankkaahan ST1:n tankilta. Eipä oo kyllä tankattukka. Muistaakseni TB:n automaatilta tainnu kerran ottaa pensaa.

Ei mulla ny muuta.