Joskus heräämisen jälistä kävin ulukosalla ja huomasin, että toinen autoista oli lähtenny liikentheshen. No joo. Sitte käväsin mökillä ja vein sinne yhen pienen pressun.Ei ollu sieläkä mitään liikettä.Takasin tänne ja otin vähän maksuvälinheitä föliihyn ja taas polokehan.Olipas liikennettä.Näkee, että rajoja on avattu. Eksyin sitte tuonne Unton turistipyyrykshen.Sieläki oli porukkaa. Huomasin, että sielä oli yks kylän naisista menny "kesähomhin". Niinhän tuo sano, ko kysäsin.Huitasin kaffit ja vielä vettäki tuli ryystettyä perhän.

Sitte lähinki taas polokehan näitä maisemia kohti. Sielä niisä parisa äkkijyrkisä pikku nyppylöisä tulo autojono vasthan ja takaaki kuulu jotaki ja tuli outo tunne ja nykäsin ojan puolelle.No, eikö se saakelin mäntti joku Audikuski olis iliman sitä kolahuttannu minun päälle.Kinnas asuntovaunua peräsä.Tein kansainvälisiä käsimerkkejä ja suu kävi, ko sivuleikkurin terä.Pumppuki tais muutaman lyönnin jättää välhin.Saakelin etelän munapäät ajelee, ettei oo korvilhen isäntä. Esim. norskitki jää tuommosesa tapauksesa monesti taate orottahan, eikä tunge siihen.

Niillon kans sen verran kapiat tiet sielä, että ne pakosta joutuu ottahan pyöräilijätki huomiihon. Jopa palion haukutut "litilatit" monesti antaa kunnon tilan, jos pitää ohittaa "munamankeloija".

Tälläki kertaa tilanthesta selevisin säikähyksellä.Tulee pakosta mulukoiltua peiliä ainako takaa kuuluu jotaki ääntä.Onneks.

No sitte tänne ja ei ollu naapurisa mitään elämää.Suihkhun ja sitte jotaki pientä suuhun ja vähän juomistaki.Joskus sitte ovikello soi ja ihan piti kaks kertaa kassua, että kuka sielä on. Naapurilla oli ilimestynny ilosta väriä päähän.Ihimekkös oliki äijät vilikuillu perhän.Hih! Lykkäs mulle kukkaruukun kourhan, että siinä on mihin voi laitaa sen juurtumasa olevan.(kukahan sen laitto?)

ape2.jpg

Jotaki piti syöräkki.Mutta mitä nuitten seuraks?

ape1.jpg

Ka pottua ja kalaa.Kyllä niillä näläkä lähti.Öitä.