Aamulla heräsin satheshen.Jaha tuli sisäpäivä. Istuskelin vain rauhasa ja sitte soittelin peräkylän terveysasemalle. No, tietty se henkilö ei ollu tavattavisa mitä yritin kiinni saara. Sanovat, että laittavat sille soittopyynnön vielä konhelle, että näkee häntä tavotellun.

Eipä sitte kuulunnu mitään. Tuli iltapäivä ja pouta meinas tulla. Nappasin yhen leheren kainalhon ja kiipesin pyörän päälle ja ajelin toiselle puolen siltaa jonku matkaa.(hih). Oli sielä kaks henkilyä paikalla. Pari muuta oli käymäsä kylällä.

No mikäs siinä.Kahavitelthin ja sitte ne pari henkilyä tuli. Oli sitä sun tätä juttua. Sitte yhtäkkiä tuliki puhelu just kymmentä vaille neliä. Sielä oli sitte se tavottelemani henkilö "toisesa pääsä". Sano, että huomenisa olis sitte mahollisuus saara se testijuttu yöks mukhan. Jaaha. Siinä sitte meinasin lähtiä jo poies, ni pitiki istua ruokapöythän.No söin sitte kerta tariothin. Saa nähä onko kyyti vielä voimasa huomenisa, ko yks kylän naisista tarios. (Ei oo MM) , ko tuo talo tyhyjenee ja sieltä ei oo mahiksia saara kyytiä.

Täytyy soittaa ja kysästä vielä huomenisa päivällä. Sitte vielä se palautuski pitää järiestää.Huh, huh! Näkyypähän. On ainaki pyörä vielä iskusa, että pahimman mahollisen sattuesa käytän sitä.

Sitte, ko palasin takasin tänne, ni vettä taas sateli. Kyläläisiä oli talolla jumpalla.

Siittä ne sitte kuuren jälistä taisivat häippästä. Mitähän se Lilja taas oli tilannu, ko rekalla äskön toivat tavaraa? Kyllä sille piti joku tavara tulla mutta se vissin seikkaili josaki. Saattaa olla, että huomenisa on jännä päivä. Seuraavaki luultavasti.Tämmöstä nyt.