Sitä sun tätä.On tullu kävästyä hakemasa uniapneatestilaite. Sielä sitte tuli kysästyä yhtä asiaa tuosta pilleritouhusta. Seki alako seleviähän.Oli lääkäri vissin vanhalle reseptipohojalle huitassu uuusimisen. Sano terveyrenhoitaja laittavansa palautetta lääkärille.

Sillon täältä lähtiisä tuli naapuri tuonne pysäkille, ja huusi, että lainaa äkkiä avainta, ko hällä jäi sisälle. Ei auta lainata, ko ei niillä pääse tuohon kylätalolle.Siihen on eri avaimet.Yritin sitä neuvua miten sais avaimet, muttei menny perille. Onneks sitte justhinsa tuli bussi ja sielä oliki toinen naapuri (nainen) jolla on kans avaimet kylätalolle. Oli tulosa Muoniosta. Se lupas hoitaa asian.

Sitte toissayönä makoilin letkun nokalla ja aika hyvin tuli kuitenki unet.

Sitte eilen tuli palautettua se laite.Samalla, ko menimmä peräkylhän, no tuli kävästyä kaupasa.Bussikuski sano, että kertokaa porukalle, että tuli peleisä vähän voitettua ja tilathin Eskeliseltä auto ja menthin sillä reishun. Mutta äläkää sanoko, että voitto oli vain 8 eurua ja 50 senttiä!! Hih.Yks Martti-niminen kuski. Sillä on aina jotaki hyviä juttuja kerrottavana.

Sielä sen sen laithen palautuksen jälistä hiippasin kauphan ja sielä oli heti sisälle mennesä paikallinen kuulusuus MM ovella ihimettelemäsä. Kyseli, että mitä sielä teen. En muistannu sanua, että kävelen ovesta sishän.Olihan sielä monta ihimistä jokka päivä sano ja joku sano hei, muttei me kumpika Esan kans tunnettu.Sattuuhan sitä.

Yks ukkoki tuli sisälle siihen eteishen ja kyseli, että misä on pankki automaatti? Sanoin, että just tulit siittä ohi.Ei vissin ollu ulukona silimät auki.

Sitte siinä tunnin verran orotelthin autua, ko ei naapurille kunto kestänny kävellä kaffipaikhan.

Sitte se auto tuli ja jutut taas jatku, ko sama kuski toi takasin. Ite se sitte lähti toisella autolla Palojoensuusta Kilipikselle.Semmosta touhua.Pistethäs muutama kuva näiltä päiviltä.

aamulla.jpg

Yks aamu oli sarellu lunta.

l%C3%A4ht%C3%B62.jpg

Joku aamu ei sarellu.

Hetta10.jpg

Kirkko keskellä kylää.

hetta9.jpg

Tuosa talosa en oo käynny. Eikä taira asiaa olla.Tunturisa vielä hyvin lunta.

Hetta8.jpg

Ken tästä käy...

Hetta7.jpg

Ei avattu ovia, ettei päässy ylhäältä kuvaahan.

hetta5.jpg

Kummallista rakentamista.

hetta4.jpg

Onneks porthat on sulannu.Jäistä tarkotan.

Hetta3.jpg

Onkohan hirviä ruuhka kylällä?

Hetta2.jpg

Tuosa sitä kerran paraatia tuli tien varresa kateltua.

Hetta1.jpg

Oliko kylän ainua katettu pysäkki?

Hetta.jpg

Ihan roskapönttöki. Tulipa kävästyä, pariki kertaa.Meinaan tuosa kylällä.Koittakaa kestää.