Siinä se meni tämäki päivä. Heräsin sitte joskus.Kahavia ja aamupuurua kithan ja naphan.Sitte istuskelin täsä ja eukko tuli ovelle ja oli ihan sen näkönen, että on lähösä johonki. Lenkille tuonne meshän. Minä kans sitte kinnaahan kampetta niskhan ja kamera kainalhon ja perhän.Ihimettelin, että juokseeko se eukko, ko ei meinannu millään saara näkyvhin. Mutta viimen kyllä sitte tuli näkyvhin.

20.10.18.1.jpg

Siinä alakumatkasta oli maisema tuon näkönen.

20.10.18.jpg

Vilikasin taate ja kummallinen kuva tuli. Siittä välistä jäi monta kuvaa pois jostaki syystä, mikä sitte myöhemmin ilimeni.

ukko%20polulla1.jpg

Mitähän tuosa luulin löytäväni?

20.10.18.3.jpg

En ny ihan koko matkaa ollu peräsä.

ukko%20polulla.jpg

Kovasti yritin tulla ...

20.10.18.2.jpg

Alamäkiä tulimma jonku kerran. Harmittaa ne kuvat joita en saannu kortilta jonku ihime virheen takia.Pitääköhän yrittää uuresthan , vaikka huomenisa.

Täsä illalla rupesin kasselehan Tuntemattoman Sotilhan uusinta versiota C-Moren suoratoistopalavelusta.Löysin ihan koodinki. Tämä oli tariouksesa 0 eurua.48 tuntia aikaa katella. Muutaman kerran se pätkäsi mykäks siinä sitä katellesa. Ei se kyllä ollu kaksinen elokuva.Lisäks tuola ei saannu sitä tekstitystä millään pois sotkimasta katselua.Jos joskus soittavat vielä, ni annampa palautetta.

Ravitki tuli seurattua. Eukolla iski taas "päivystys" päälle. Saa nähä kauanko tällä kertaa? Nyt sitte F-1 hariotuksia ja vielä aika-ajot myöhemmin.Öitä.