Siinä se taas on kohta viikonloppu menny. On tullu vettä ja välillä ollu poutaaki. Mökillä ei oo tarvinnu pumppua käynnistellä.Vettä on tullu ihan ylhäältä tarpheks asti.

Pyörän päällä on jonku verran tullu istuttua. Harva se päivä ja illallaki kans. Välillä mökillä vilikasemasa, että onko linttakoipia kulukennu linssin eestä.Tuli sielä kerran kaffiteltuaki pitkästä aikaa, ko tohti tulet tehä, ko maasto vähän kastu.Eilen tuli kans koitettua yhellä lenkillä miten pyörä kulukee ja hyvin se kuluki myötätuulhen. Ensiks aattelin mennä lootalle, mutta ko meni joutusasti, ni aattelin, että meenki Äijäjoelle. Sielä tuntu, että meneepäs mukavasti, ni polokasin Sonkhan samalla vauhilla.Sielä sitte maistuki juominen.Istuskelin ulukona ja juttuseuraa oli Sallasta ja sitte paikallisia. Kuulemma joku oli Sonkajoen sillalla nähänny karhun, mutta yks tuttu tuumas, että eipä taitas olla ne mullikat enää kaikki hengisä siinä laitumella.Joku turisti lie nähänny isomman koiran.(hih).

Sitte takasinpäin.Eipä ollukka yllätys, että oli vastatuuli.Välillä juomapulloki lensi melekhet tielle, ko Äijäjoellä sen asfaltin reunan yli menin vauhilla.Kauankohan seki paikka on semmonen? Eipä sekä taira tulla kunthon ennenkö kelikameraki ja pyörätie täälä.??

Kuvasin kans välillä pari otosta.

IMG_20180804_132753.jpg

Eipä näy kelekkoja.

IMG_20180804_132745.jpg

Kelepaa sitä ny ajella.Meinaan tätä tietä.

Kotona käväsin suihkusa ja sitte raveja "Nääswillestä".Siinä se vain aikaki meni.Eukkoki mennä suhisteli pyörällä usiamman lenkin ja ois vielä illalla menny lisääki, mutta laitoin saunan lämpenehän, ni jäi se viires? lenkki tekemättä.Semmosta touhua.Kerkeshän eukko sitä josaki välisä siskonsaki käyrä viemäsä äitillensä.

Tämä päivä meni taas lenkillä käyresä, ulukona istuesa ja iltapäivällä käväsimmä anopilla.Sielä oli taas lintuja vähän joka puusa ja joku kerkes jo lentää päin lasiaki.Töllöstä on tullu vissin uintia ja mitä lie muuta tänä päivänä.No se siittä ja loput aamupostisa.