Tuli sitte kävästyä eka päivän iltana Kittilän kentällä. Taas oli vähän luminen keli, ko kävimmä. Ihan silti hengisä selevithin ja jouluvieraski oli kuulemma jo yöllä kolomen paikheilla ollu kotosalla.

1.1.20.1.jpg

Siinä on Sirkan joulukuusi. Sirkka on kylä Levitunturin juurella. Etelän vetelät sanoo, että menevät Leville. Silti ne päishän hiippailee pitkin Sirkan raitteja.

1.1.20.2.jpg

Tämäki on siinä vähän matkan pääsä.

1.1.20.3.jpg

Tänne oli vähän enemmän matkaa.Aika hiliasta nyt, ko konhen tulhon oli aikaa.

1.1.20.4.jpg

Oli sieläki lunta sen verran, että sitä riitti katoille asti.

1.1.20.5.jpg

Tuosa on semmonen parkkimaksupaikka. Eipä oo tavattu käyttää.Hih!

1.1.20.6.jpg

Taas tien päälle.

1.1.20.7.jpg

Oli sitä saatu kasoja tien varsillekki.

1.1.20.jpg

Tulipa surkia kuva vauhisa kuvaten. On siinä ny kuitenki täythenä.

Eilen päivällä äkänen reissu Muoniosa. Lähetin yhen paketin ja hain "topinkeja" apteekista. Sitte vielä käväsimmä anoppia moikkaamasa. Pois lähön aikana huomathin, että joku oli meinannu sinne tulla, mutta oli siinä lähellä talua  tullu toishin ajatukshin ja peruutellu pois.Oliko säikähtänny sitä kameran punasta valua, tai lukassu kyltin.

Eilen illalla kävimmä ihan saunomasaki. Oli taas tullu lunta jonku verran ja märkää. Sen verran kolasin, että aukasin saunapolun. Siinä se ilta meni ihimetellesä.Tuola Kittilän ja Rovaniemenki välisä on kuulemma ollu liikenne pysähyksisä välillä kelin takia. Olipa hyvä, ettei ollu reissua tälle päivälle.