Tiistai on kans joskus toivua täynnä.Tai sitte ei. Tuli tuosa käytyä vähän ajelulla. Polokupyörällä.Tuola Tunturikalan myyntipaikalla.Meinas ihan hiki tulla. 28 astetta näytti mittari.Sitte, ko sieltä selevisin, ni tänne ja kas...eukko oliki jo häipynny johonki. Ensiks kuitenki suihkusa käynti ja sitte ihimettelin jonku aikaa ja samalla tuli se tumma nosturiauto kartanolle.

9.7.18.3.jpg

Silläpä oliki lyhyt päivä tällä kertaa. On se, ko Kempelhestä asti pitää tulla tänne töihin ja vielä näin julumetun kuumalla kelillä.

No, sitte polokasin mökille ja sielä eukko istuskeli variosa paviljongin sisällä.Kuulemma paarmain kans ollu ohojelmaa.Ja linttakoivetki oli tarionnu issiihän tontille. Sittepä siinä oli teenjuontia ja astioitten tyhyjentelyä kasveille. Kuinka ollakhan, löysin vielä sitä kakstahtiöliyä pullon ja sain plöröt tehtyä vesipumpulle. Pumppu käynthin ja vettä lisää kasveille.Sillä letkulla on sitte ilikiä tyyli mennä mutkalle justhinsa sillon, ko sitä tarvis vetää piremmälle. No, hengisä vieläki selevithin.Lähin sitte taas käymhän Järämän lootalla. Lämmin tuli sieläki.Nyt illalla yritin katella raveja ja nukahin kesken varmasti kolome kertaa. Nyt olis tuosa potkupallua vielä ottelun verran.Jaksaakohan katella lophun asti.Näillä menhän ny.