Niin, että siinä sitä vain taas viikonloppu meni. Ei palion ollu mitään ihimhellistä. Jänikset pyörii nurkisa. Isommat ja pienemmätki. Joku myyrä on saannu kipiästi persauksilhen, tai muuhalle. On niitä ny jäänny tuosa nurkalla kiipelhin.

Eipä täsä ny oo ihimheitä tehty. Pyöritty nurkisa. Mitä nyt eukko kävi äitinsä kans vähän kauempana viemäsä siskonsa tuonne vähän etelhän päin. Mulla meni ravihommiks sillä aikaa.

Nyt on sitte tullu seurattua tuota töllööki jonku verran. Kumma, vain ko sitä ei voi ottaa parempia asetuksia pois mokkulalta, ko muuten kuva menee puuroks. Mutta sitte taas ei voi tabletti toimia verkosa, ko se ei tunnista sitä parempaa kaistaa.Jos meinaa tablettia käyttää, ni pitää  laskia huonommalle kaistalle ja sitte taas sen jälistä mennä ja muuttaa asetuksia. Ei oikhen hyvä. Jos laskee 2,4 ghz, ni tabletti toimii, mutta sillon tuo töllön ylimäärästen kanavain kuva on puuroo. Sitte, ko laittaa 5 ghz, ni tabletti ei saa yhteyttä, mutta töllön kuva on tosi hienua HD-kuvaa. Nämä on näitä, mutta näillä menhän.

valas.jpg

Semmosta se on. En kysynny sillon, ko se ei ollu vielä ajankohtasta, ko se ukkeli soitteli sieltä operaattorilta.Mitähän se olis mahtannu selitellä?

Nyt sitte kävin lukasemasa palstoilta sitä juttua. Ei tuo meikäläisen tabletti oo tarpheks uusi siihen. Pitääköhän katella vielä tuo läppärin tilanne?