Kävästhin naapurin kans ihan Muoniosa asti. Ensiks hain paperirahaa seinästä repimällä.Sitte naapuri haki lähetyksensä Matkahuollosta.

Sen jälistä minä tein äkkikierroksen S-marketisa.Maitua ja muita rasvoja, leipää ja sen semmosta. Reiänympäryksiäki oli myynnisä. Ostin pussillisen.

Jotaki muutaki. Sitte menimmä sinne Shellin taate mäelle. Sielä on yks valokuvaaja. Vein sille parikymppiä ja sain puhelimhen koodia.

Sitte taas tänne näitä maisemia päin. Linttakoipia oli tiellä mennen tullen. Tuosa joku aika sitte yritin laittaa sitä varottajasovellusta uuthen kännykhän, mutta eivät hyväksynhet minun tietoja. No, varottakhon kuka lystää. Minen enää laita sitä.Turhaan seki akkua syö, koko ajan päällä.

Kaffiaki tuli juotua ihan naapurin kans olimma päiväkahaveilla.Siinä tuli reiänympärykset syötyä.

Misähän ne vesisathet luuraa? Taas meni vähän niinkö pielhen nuo ennusthet.

Riistakamerasa oli yli 500 kuvaa. Ei oikhen ees huvita alakaa niitä selevittelehän. Jos ny vielä tämän kerran.

Ei sielä ollu oikiasthan, ko yks punapää jota vähän ihimettelin.

postitytt%C3%B6.jpg

Kyllä tätäki kasselee, jos ei satu kaurhiita kuvisa olevan.Tuota panhampas...niin uusia kuvia , ko kukkain alakuja meinaan tuola ruohikolla on kasvamasa.

maasta3.jpg

maasta2.jpg

maasta1.jpg

maasta.jpg

Tuosa niitä olis. Viiminen on mennä vuoren kukkalootasa kasvamasa.Ei oo istutettu  tuohon tänä vuonna mitään.

Huomaa kuus!

Nyt on hakusalla henkilökortti uus. Joutuu vain vielä käymhän poliisilaitoksella, ko kerta nimi vaihtuu, ni ne haluaa tunnistaa meikäläisen. Kukahan sielä mahtaa tuntia? Ei sielä oo enää muita tuttuja, ko yks  ja sekä ei varrmasti oo sitte paikalla. Saavat tyytyä vanhaan "henkkarhin". Pitääköhän ruveta hariottelehan nimenkiriottamista? Netisä on tehty muuten, mutta ne vaatii sielä käynnin , just sen takia, ko nimi on vaihtunnu.Niinkö jo on tullu aikasemminki torettua.

Joopa joo. Ei innostannu ravitka päivällä, vaikka mainostivat kovasti. Kyllä kolome päivää on yhestä paikasta ihan liikaa.Ei sitä suita kassua Erkkikä. Illanjatkoja.