Tuli ihan aamulla herättyä, ennenkö eukko kerkiää oven takana kolutella.Nappasin keiton lopun ja lämmitin sen ja sitte vasta kaffin keithon. Eukolla oli nuita marioja ja niitä siinä keitteli mehuks? Sitte muistaissani menin  naputtelehan tikhaita kashan.Semmoset vähän keviämmät, ettei tarvisse nuita talon kauhian raskhaita alkaa kinnata peräshän.Oli rännin putsaus eesä.

7.9.18.3.jpg

Pisimmät lankut mikkä löysin tuli tarpheshen.Neki on tuosta työmaan opastetaulun takaa haettu. Ihan luvan kans. Silti piti pikkuset jatkot laittaa päähän.Kyllä ne mulle välttää.Ränni tuli putsattua. Eukko se siinä sitte kerkeski jo lähtiä lenkille. Eikö perhän.Sielä poloki vasthan laavulta, ko sinne menin. Hirviporukkaki oli vilielystiellä näköjhän.Muutamia ukkoja autolla ja sitte vielä yks mönkijällä. Mitäs olika tarttunnu kameran kortille?

7.9.18.jpg

7.9.18.2.jpg

7.9.18.1.jpg

Sielä se kulukee. Sai taas lisää sapuskaa, että jaksaa jäniksiä kiusata. Sieläpä joimma vielä teetä ja semmosta pikkusta leipää vielä föliihyn.Sitte jotaki pientä ahertelua ja suunnittelua.Sitte tännepäin. Ajelin sitte kassohan joko työmaa on hilienny. Ei ollu enää, ko yks sininen lava ja romut siinä.Seki oli parkkipaikalla. Saa nähä millon "kehtaavat" laittaa kameran taas päälle? Mitäs täsä ny muuta, ko viikonloppua orottelehan. Eukolla jatkuu vielä nukkumiset tuola muuhalla. Ens viikolla taitaa helepottaa. Son moro!