Päivystänny nyt täsä koko päivän ja lääkärin piti soitella uusista tuloksista. No, eipä se tämmösen ukon kans oo vissin niin nuukaa. Märäntykhön poies koko ukko. Mikshän sitä ylhensä sanothan jotaki, ko se ei pirä kuitenka paikkaansa.

Ylhensäki nuista en pirä yhtään. Ihan sama kerran yhen kauppiihan kans.Oli oikhen paperilla ylhäällä millon piti tulla. Paskan mariat. Olin naapurisa kaffilla, ko se sitte vasta tuli joskus iltamyöhään. Kaippa nuo sitte herää vasta, ko puukolla on survottu reikä meikäläishen. Jaa, olisko semmosenki pitänny ....jne. Ottakhon sen verran porukkaa töihin, että pystyvät homman hoitahan.

Joskus LKS:n tiloisaki oo eukkua orotellesa seurannu sitä hommaa. Sielä on palion semmosta porukkaa, ko ajelee hissillä erestakasin olevinhan jotaki hakemasa, mutta sama naama vähän ajan päästä samalla reissulla . Vartin päästä sama juttu. Ikään ei näkynny kuitenka, että olis jotaki hakennu, tai ollu viemäsä. Niitei oo laskettu, jokka lykkää niitä sänkyjä erestakasin.Tuli mielhen yks firma, josa alethin porukkaa vähentähän, ni alako porukka juosta tehthalla pikku vihko ja mitta kourasa olevinhan jotaki suunnittelemasa. Niitä sitte taisivat heittää pois.

Tuli vain mielhen. Eukko kerto, että oli hällekki joskus vasta seuraavana päivänä soiteltu.Minä taas kuulin pohojosen hevosmiehiltä, ettei mulle taireta heti soittaa. Mikähän on kerroin?

IMG_0177.jpg?1417985517

Ei mulla muuta.