Sepä oli sitte reissu ihan ihimislääkärille. Vielä ihan saksalaiselle.Ei ollu mikään "Mengele". Otti puheeks sielä, ko jonotin ilimottautumishen ja kysy, että kuka olet? Kerroin sitte nimen, ni sano, että tule perässä ja meni sinne toishen päähän rakennusta.Sano, että kyllä sinne vielä kerkiää ilimottautuhan.

Sitte vilikasi konhelta tietoja ja sano, että haluais nähä miten se on kehittynny se tyrä. Sano, että nyt on semmonen juttu, että pistethän lähete sisälle. Se voi vähän kestää, mutta jos ongelmia tulee, ni heti sitte vain yhteyttä ja siittä se lähtee. Sitte kysäsi, että millon oon ollu viimeks verikokhesa? Milloin lienee. Ei muuta, ko aikaa tilaahan. No, sinnekki on aika tilattu (eukko hoiti). Sielä tk:n puolella kyllä homma pelas ja kaikki henkilökunta kovasti moriensteli. Mikähän kampanja sielä on menosa?

Semmosta. Kerranki oli sillaapäin, että eukko orotteli minua kahavilasa. Sitte kaupasa käynti ja ostokset tänne ja anoppia morienstahan. Sielä oliki justhinsa yks porukka lähtenny. Tulivat meitä vasthan Ylimuoniosa. Toista orotethin.Niin kauan olthin, että tulivat. Otin pari kuvaa rantaa ja ilta-aurinkua kohti. Riistakameran nappasin kainalhon.Mihinkähän laitan seuraavaks?

29.10.19.3.jpg

On sielä elämää vieläki.

29.10.19.2.jpg

Muutaman päivän kamera sielä oli. Nyt vasta tarkistelin kuvia. Ihimiset jätin pois.

29.10.19.1.jpg

Sittepä ennen lähtyä vielä pari kuvaa auringonlaskusta.

29.10.19.jpg

Tulipa ihan dramaattista väriä kuvhin. Näillä menhän ja se siittä.