Siinä se meni taas tämäki viikonloppu.Tai ainaki ihan pian. Ilima on vähän parempi, ei satele vettä. Aattelin nukkua ihan pitemphän, mutta haavheks jäi. Puhelin hälytteli ja sielä kyselthin ihan ensiks yhen hevosen valamentajaa. No, kerroin. Sitte vaihtu ääni "langoilla".Kyselthin toisen hevosen nimiä. No, senki kerroin.Ei sitte muuta.

Pian sitte meninki kahavia keittelehän.Siittä se lähti taas päivä liikhelle.

17.11.18.jpg

Eilisen kuvisa tuo jo tellää issiihän ihan siihen kameran ethen tyrkylle. Saapa nähä mitä kuvia sielä on seuraavaks. En oo nyt katellu. Huomenisa luultavasti.

Päivällä sitte tuli huilittua ihan kylyki kyliesä ja sitte kuulu selevästi porthailta kolinaa.Kohta soiki ovikello. Eukon sisko sielä oli. Kävelylenkillä. Kävi sanomasa, että iltaselle sinne syömhän.Jaha! Siinäpä sitte vähän aikaa seikkalin netisä ja kasselin vähän raviaiheista ohojelmaa. Sitte joskus siinä lähimmä kohti toista paikkaa, ko kerta oli niin sovittu. Sielä oliki jo ilima pakastumasa. -3 tais olla ja vähän ajan päästä -6.

Tuomilehto.jpg

Olis komiampaa, ko lykkäis ihan vähän lunta maahan. Eipä taira ihan heti tulla. Niin joo.Sielä oliki ihan poronkäristystä tariolla mahan täyreltä.Kyllä vain kelepas. Jäläkiruokaaki oli ja tuli ihan sitäki otettua.Tulihan siinä sivumennen mäkihyppyäki vilikastua, vaikka sen oon viime aikoina ihan suosiolla jättänny välhin.

Nyt on tultu takasin ja tuli on hellasa ja takasa. Saa nähä mitä vielä keksii?