Siinä sitä eukkoki kotiutu aamusella. Kerto, että Hetan tien varrella palaa jotakin talon takana. Pitihän sitä sitte mennä ja töytätä kassohan. Sen lapsenpaskan värisen talon vierellä oli joku varasto ja auto ja sen semmosta kärventynny. Palokuntaki oli jo lähtenny pois. Vettä kyllä oli valunnu kovasti pyörätielle.En sitte ottannu valokuvia, ko toisella on huonua tuuria, tai miten sen nyt ottaa.

Sitte joskus lähimmä taas ajelehan kohti lootaa ja laavua.En saannu eukkua kiinni, ko kävin enste vessasa ja sitte annoin polokimen veivata. Sielähän sitä jo olthin laavulla.Sitte sieltä mökille.Pistin tulta kamiinhan ja vettä panhun.Nappasin sitte ne portin puut paikoilhen ja pistin alle tuet, ko ne ei oo vielä kuivanhet tarpheks.Huomenisa pitäs olla sitte omat "venetsialaiset" sielä, ko ei oo keritty semmosta aikaa saamhan.Saatamma kärventää roskiaki nuotiosa.Oksia ja sen semmosta.Saa tämä kaveri sitte ihimetellä.

9.8.18.6.jpg

Sieltä sitä taas tulhan kassohan.

9.8.18.5.jpg

Mitäs tuola on? Oiskohan se syötävää?

9.8.18.4.jpg

Hmm. Vähän outo maku, mutta paremman puuthesa menettelee.

Tuommosta touhua sitä on nykyyhän. Ilta taas tuli ja ravitki parista paikkaa tuli seurattua. Nyt sitte on rauha maasa, ko "konit ja kaakit" on pois jaloista.Vai miten se mahto olla?? ☺☺