Ihan tuli herättyä jo aamulla. Kas kummaa. Sitte huitasin jotaki naamhan ja lähin käymhän, tai ainaki niin luulin Äijäjoella. Eipäs, ko oli hyvä vauhti päällä, ni annoin mennä Sonkhan samalla. Jonku verran oli kulukijoita ja yks pyöräilija, joka tuli vastan Yhteismessän tienhaaran ennen. Moikkas vasthan tullesa. Kovasti oli tavaraa pyörän päällä. Sonkasa huitasin sämpylän ja kaffit. Kuulin sitte, ko joku ukko sano nimen Esa Kujala ja kerto, että on vaeltannu sen kans joskus ennen. En malttannu olla kysymättä, että minkäs ikänen tämä Esa on ja se kerto iän ja sano sen olhen kova hiihtäjä aikanhan. Asuskelee Kokkolasa nykyyhän. Sanoin, sitte, että samasta kunnasta oon kotosin ja sekös innostu kaikenlaista kertohan. Puhuthin Kasperista (Kujala) ja muustaki.Semmosta. Sitte sanoin, että pitääki lähtiä valamistautuhan raveja varten. Se kysy, että oonko kaukaa, ni sanoin, että tuosta naapurista.Sillon alako yks paikallinen vanhempi nainen naurahan, ko tiesi , että asuskelen täälä.Se mies kysy, että miten kaukaa täälä on naapurit ylhensä kotosin. Sanoin, että mulla on tähän 16 km matkaa.On täälä kaukana naapurit.

Sitte polokasin tänne ja sitte joskus alako ravitki. Siinähän nuo meni.Pari kolome kertaa pätkäsi lähetyksen poikki, mutta katoin sitte osan kakkoselta.Tierä vaikuttiko Veikkauksen lähetykshen se ukkonen.Josaki välisä juttelin puhelimesa vanhimman velien kans ja vaimonsaki halus jutella.Nuin.

Sitte vein kottikärryillä naapurin keräämät raparperin leheret ja muut ruohot tuonne koulun taate. Sitte istuskelin sisällä ja kävin ulukosalla ja huomasin, että naapuriki oli häipynny maisemista. Sitte huomasin, että on sopiva keli vielä polokasta yks lenkki. Eikö Äijäjoelle taas.Eipä tuosa kauan menny.

Sitte alako viestiä pukkaahan.Naapuri sielä viestitteli. Kyseli, että on konit ja kaakkimukset jo juossu? Aikoja sitte, oon Äijäjoelta palailemasa. Kurvasin sitte vielä mökkitielle palatesa ja naapuriki oli sielä tulosa vasthan.

Tänne sitte takasin ja vielä huitasin pannulla vettä lämpimäks ja siinä meni vähän teetä ja pari semmosta...nam.

cake.jpg

Tuommosta piti nauttia teen kans.

Garmin.jpg

Ei kannattais pitää pausseja. Ainaka pitkiä, jos vehje käy koko ajan.

Garmin1.jpg

Kaikenlaista sitä insinöörit on keksinhet. Tai mikä sen tietää, vaikka se oliski ollu teknikko.

Joopa joo.Siinäpä ne tärkeimmät oliki.