Siinä sitä on sitte saannu lämmitellä. Torppaa, autua ja sitte vielä saunaaki. Eikä sitä linkua oo tarvinnu sitte ees kysellä, ko pakkasia on ollu.

Tänä päivänäki oli ainaki kolome kertaa kyläyhistyksen porukkaa tuosa talolla. Sielä on yhet hautajaiset ja sitte vissin hoilaavat nuita joulusia sävelmiä joku päivä. Tairan molemmat kiertää tälläki kertaa.

Pakkanenki meni ihan pers..., niinkö sanothan. Alakupäivästä keittiön lasin takana mittari näytti 29,6 astetta. Nyt on vain 17 ja risat.

Tulipa sitte mentyä naapurin kyythin ja kassohan muita maisemia.

valoja.jpg

Tuommosta sielä näky olevan. Joku oli harakan? Höyhentänny lähelle kuistia. Ei siittä oikhen ottannu selevää. Taas kävi yks charter-kone kentällä. Vei pois viime viikolla tulhen porukan ja toi "irkkuja" tilalle.Semmosta touhua. Piti oikhen kolata sielä ihan huvikseni tielle asti semmoset raithet.

Onneks oli vähän ja keviää lunta.Tienvarresa oli kyllä aika kova pykälä, mutta lähti kolalla pois. No niin. Nyt huvikseni rupesin kauhian "maagista maanantaita" seuraahan. Kovin on köyhää. Jokohan seuraavalla kerralla valuu vaihto alle sarantuhannen? Onhan seki tietysti aika "maagista".