Se oli taas sitte keskellä viikkua keviästi. Aamulla herätys vähän myöhemmin, ko eilen. Eukko oli jo autua pistänny lämpenehän.Se oli tämä reissu sitte mukava lähtiä täältä lämpimällä autolla, ni ei tarvinnu anopin aamulla mennä ulos laittahan lämmitystä päälle.Lämpimällä piilillä kartanolle ja jonku ajan päästä sitte porukalla kohti kauppoja. Voorti sai sielä katoksen alla olla orottamasa , että kauppareissun jälistä lähtee taas mukhan.Muoniosa oli sieläki pakkasta.Melekhet kaikisa muisa vakipaikoisa kävästhin, muttei pankisa. Bambeillekki tuli pari säkillistä nappuloita.Ruokaa marketista ja toisesta jotaki pientä, tai en minä tierä mitä eukko sieltä haki. Minä hain postista Porokellokyselyn palakinnon. Olin sopinnu, että saa olla pinkki. Kuskillehan se menee.

Sitte kohti näitä maisemia.

talvi6.jpg

talvi5.jpg

talvi4.jpg

talvi3.jpg

talvi1.jpg

talvi2.jpg

Kyllä se on vain kylymän näköstä.Tavarat pois autosta molemmisa paikoisa. Vielä join anopin keittämät kahavit.Sitte vielä pari lootaa klapeja kyythin. Täälä sitte piti tietenki palakintua kokeilla.Sopiva koko oli kuskille.(eukko, vaimo, kodin hengetär, parempi puolisko jne...) jokahinen voi siittä valita sopivan.

porokello.jpg

Jos siittä pitää jotaki muuta sanua, ni ei ollu taskuisa vetoketjua, tai muuta semmosta, että tohtii jotaki niihin laittaa.Muuten ok.

Nyt on sitte talua lämmitelty ja raveja seurattu ja naapurhin kolisteli metsuri taas yöks.Kohta siinä on kuukausi niillä mennykki.Ei mulla muuta.